Prírodná značka YOPE

Prírodná značka YOPE

Poľskú značku YOPE vytvorili manželia a rodičia malých detí Karolina a Pawel, ktorí si uvedomujúc nedostatok prírodných produktov v domácnosti za prijateľné ceny, vytvorili dostupnú značku z ekologických prísad bezpečných pre pokožku a pre životné prostredie zároveň.

Tieto produkty sú vyrábané z viac ako 90% prírodných a minimálne spracovaných prísad, ktoré nie sú nebezpečné pre ľudí alebo domáce zvieratko. Čistiace prostriedky nesú pečať environmentálnej značky, obaly sú recyklovateľné. Produkty ani žiadne z ich zložiek neboli testované na zvieratách. V závislosti od produktu zahrňujú prírodné oleje a maslá, užitočné rastlinné extrakty, upokojujúce zložky ako glycerín a alantoín, jemné čistiace prostriedky, netoxické povrchovo aktívne látky alebo prírodnú kyselinu citrónovú. Mnoho našich výrobkov má certifikát Ecocert. Za srdce vás chytí moderný a zároveň minimalistický dizajn obalov, ktorý je špecifický pre značku YOPE.

STAROSTLIVOSŤ O TELO

Prírodné tekuté mydlá

Celý nápad tejto značky vznikol práve pri tekutých mydlách, kde chceli nahradiť mydlá, ktoré vysušujú a obalmi sú nudné, niečím pekným a prírodným, ktoré budú pokožku naopak budú vyživovať a zvlhčovať. Mydlá sú zložené z miernych, ale účinných ekologických čistiacich prostriedkov a zvlhčovačov, vrátane botanických extraktov, rastlinného glycerínu, regeneračného vitamínu B5 a upokojujúceho alantoínu. Samozrejme nesmie chýbať charakteristická vôňa YOPE.

Veľký obsah rastlinného glycerínu zvlhčuje, spevňuje a vyhladzuje ruky, vitamín B5 a alantoín upokojujú podráždenie a podporujú regeneráciu epidermy. Toto je základná receptúra. Pridali sme doň prírodný extrakt figového ovocia, ktorý pomáha kožným bunkám bojovať s voľnými radikálmi, regeneruje a zvlhčuje ruky. Po umytí je pokožka príjemne hladká, pružná a elastická.

Zobraziť detail produktu

Prírodné krémy na ruky a telo

Ľahko použiteľné a rýchlo sa vstrebávajúce recepty obsahujú bambucké maslo, výživné rastlinné oleje a čisté botanické extrakty, ktoré chránia pokožku a zadržiavajú vlhkosť. V praktickom balení s pumpičkou sú vhodné na použitie pre všetkých členov domácnosti na ruky a telo.

Argánový, kokosový a mandľový olej pridaný do balzamu vyživujú a posilňujú ochrannú bariéru pokožky. Výťažok z aloe zmierňuje podráždenie a svrbenie spôsobené suchosťou. Glycerín a polysacharidy zvlhčujú. Navyše, bambucké maslo bráni odparovaniu vlhkosti z epidermy.

Zobraziť detail produktu

Prírodné tekuté mydlá so vzorcom TGA

TGA je špeciálna kombinácia rastlinných povrchovo aktívnych látok bezpečných pre všetky typy pleti, vrátane citlivej. Vzniknutá pena v kontakte s vodou pre jemné, ale účinné čistenie, ktoré podporuje prirodzenú lipidovú bariéru pokožky. Obsahuje čisté botanické extrakty, regeneračný vitamín B5 a upokojujúci alantoín. Dostupné v bylinkovej šalvii a zelenom kaviári, intenzívnom zázvore a santalovom dreve, osviežujúcom zelenom čaji a mäte a sladkom letnom lipovom kvete.

TGA receptúra ​​je zmesou prírodných, najmiernejších povrchovo aktívnych látok, odporúčaných na umývanie aj veľmi jemnej pokožky. Pri kontakte s vodou sa menia na hustú krémovú penu. Mydlo obsahuje alantoín a vitamín B5, ktoré upokojujú a stimulujú regeneráciu kožných buniek. Do čajového a mätového mydla sme pridali extrakt zeleného čaju, ktorý obsahuje vitamíny cenné pre pokožku ako aj veľa polyfenolov na zmiernenie zápalu. Kombinovali sme ho s extraktom mäty piepornej, aby sme ešte účinnejšie eliminovali podráždenie pokožky.

Zobraziť detail produktu

Prírodné krémy na ruky

Rýchlo sa vstrebávajúci krém hlboko zvlhčuje a stimuluje hojenie v boji proti suchu a popraskaniu. S ochranným bambuckým maslom, výživným arganovým, kokosovým a olivovým olejom a vitamínom E na ochranu pred starnutím a voľnými radikálmi. Malá veľkosť krému vám ho umožní mať pri sebe vždy vtedy, keď ho potrebujete.

Základom krému je organické bambucké maslo, ktoré zvlhčuje a chráni pred nepriaznivými účinkami vonkajších faktorov ako aj prírodných a organických olejov: argán, kokos a oliva, ktoré pokožku spevňujú a vyživujú. Vitamín E navyše spomaľuje proces starnutia. Ideálne pre jemnú a citlivú pokožku.

Zobraziť detail produktu

Prírodné telové maslo

Bohaté telové maslá sú formulované tak, aby poskytovali trvalú vlhkosť a obalili pokožku pre maximálny komfort a hydratáciu. Telové maslá YOPE sú ideálne pre veľmi suchú pokožku, sú tiež vynikajúce, kedykoľvek potrebujete extra dotyk upokojujúcej intenzívnej starostlivosti. Naše bohaté zloženie kombinuje bambucké a murumuru maslá bohaté na živiny s komplexom avokádových, kokosových a olivových olejov. Vyberte si zo šiestich kombinácií botanických extraktov, z ktorých každá má inú charakteristickú vôňu a iné výhody pre vašu pokožku.

Maslový základ je vyrobený z najlepších zvlhčovačov a živín. Veľká časť kokosového oleja, olivového oleja a avokáda, bambuckého masla a murumuru, je prírodným bohatstvom cenných mastných kyselín, vitamínov a lipidov, ktoré posilňujú a obnovujú ochrannú bariéru pokožky. Na druhej strane rastlinný glycerín zaisťuje správnu hydratáciu pokožky počas celého dňa.

Zobraziť detail produktu

Prírodné sprchovacie gély

Až budete nabudúce v sprche, nechajte sa preniesť do nášho úžasného vesmíru. Jemné čistiace prostriedky, čisté botanické extrakty a zvlhčovač Ecocert sú kombinované tak, aby pokožku čistili a zanechávali ju jemnú, hladkú a dobre hydratovanú. Vyberte si zo siedmich nebesky dobrých vôní, ktoré jemne zotrvávajú na vašej pokožke aj potom, čo ste mimo sprchy.

Po kúpaní je pokožka hydratovaná, elastická a na dotyk mäkká. Je to okrem iného aj vďaka získaným olejom z palmových jadier a kukurice, olejovej a zvlhčujúcej prísade certifikovanej spoločnosťou Ecocert a neutrálneho pH, ktorý nedráždi ani nepresuší. Vytvorené pre starostlivosť o citlivú pokožku.

Zobraziť detail produktu

Prírodné šampóny

Prírodný šampón YOPE sa dodáva v troch druhoch, každý s charakteristickou vôňou a cieleným botanickým komplexom vytvoreným tak, aby vyhovovali konkrétnemu typu vlasov a temperamentu pokožky hlavy. Jemné čistiace prostriedky a prospešné výťažky z rastlín sa skombinujú, aby vlasy zostali čisté a vyzerali zdravo. Nezabudnite zvoliť vhodný typ pre vaše vlasy.

Prírodný šampón YOPE nie len odstraňuje nečistoty z vlasov a pokožky hlavy, dodáva im aj cielenú výživu a zanecháva na nich omamnú vôňu. Máte radi čerstvo pokosenú trávu, vôňu ovseného mlieka, či orientálnej záhrady? Stačí si len vybrať.

Prírodné kondicionéry Prírodný kondicionér YOPE sa dodáva v troch druhoch rovnako aj pri prírodných šampónoch, každý s charakteristickou vôňou a cieleným botanickým komplexom vytvoreným tak, aby vyhovovali konkrétnemu typu vlasov a potrebám ich úpravy. Prospešné rastlinné výťažky a nemastné zvlhčovače zanechávajú vlasy vyživené, zdravo vyzerajúce a bez zamotania. Nezabudnite zvoliť vhodný typ pre vaše vlasy.

Zobraziť detail produktu

KUCHYŇA

Kuchynské mydlá na ruky

Kuchynské mydlá na ruky, ktoré neutralizujú zápach a zanechávajú ruky bez zápachu. Výživná receptúra ​​navrhnutá špeciálne pre kuchynské potreby obsahuje jemné, ale účinné čistiace a zvlhčovacie prostriedky a neutralizačné látky na vymytie arómy rýb, cibule, cesnaku a iných silne voňajúcich jedál. S rastlinným glycerínom, regenerujúcim vitamínom B5 a upokojujúcim alantoínom. K dispozícii v troch sviežich vôňach, ktoré dopĺňajú prírodné mlieko na ruky YOPE.

Zobraziť detail produktu

Prírodné krémy na ruky

Prírodné krémy na ruky sa používajú po všetkých domácich prácach, aby upokojili podráždenie a chránil ich pred poškodením. S olivovými a japonskými olejmi z kamélie na uhladenie a zmäkčenie, plus organickým arganovým a kokosovým olejom na urýchlenie regenerácie a ochranu pred vodou, kyselinami a ďalšími faktormi. Obsahuje vitamín E proti starnutiu, hydratačný glycerín a bambucké maslo na zvýšenie elasticity a zadržanie vlhkosti. 

Zobraziť detail produktu

Prírodné prostriedky na umývanie riadu

Prírodné prostriedky na umývanie riadu sú odolné voči špinavému riadu, ale ľahko sa oplachujú a sú šetrne k pokožke. Koncentrovaná pH neutrálna gélová receptúra ​​ľahko odstráni mastnotu a nečistoty z riadu, zatiaľ čo rastlinné extrakty vyživujú ruky a chránia ich pred suchom a podráždením. Vyberte si z troch sviežich vôní.

Zobraziť detail produktu

DOMOV

Prírodné univerzálne čističe

Ekologicky nezávadné čistiace prostriedky a rastlinné extrakty, ktoré zanechávajú povrchy čisté a bez šmúh. Odporúčajú sa pre porcelán, smalt, oceľ a syntetické materiály. Antistatické vlastnosti zabraňujú usadzovaniu prachu. Šetrné k pokožke, bezpečné pre životné prostredie a certifikované environmentálnou značkou. Vyberte si z troch sviežich vôní.

Zobraziť detail produktu

Prírodné čistiace prostriedky do kúpeľne

Účinne čistí dlaždice, sanitárne zariadenia, sprchovacie kúty a batérie. Vyrobené z kyseliny citrónovej a čistiacich prostriedkov na rastlinnej báze, ktoré odstraňujú zvyšky mydla, vápenaté usadeniny a rôzne organické a anorganické škvrny. Šetrné k pokožke, bezpečné pre životné prostredie a certifikované environmentálnou značkou.

Zobraziť detail produktu

Prírodný čistič pre sklá a zrkadlá

Prípravok čistí okná, zrkadlá a iné sklenené povrchy, odstraňuje nečistoty, prach, odtlačky prstov a vodné škvrny. Tento produkt neobsahuje žiadne pridané vonné látky. Netoxický, bezpečný pre životné prostredie a certifikovaný environmentálnou značkou.

Zobraziť detail produktu

Prírodné čističe podláh

Bezpečné čistiace prostriedky na bezpečné odstránenie škvŕn, nečistôt a prachu z povrchov dreva, kameňa, linolea a terakoty, okrem iného vrátane podláh, schodov, dverí a dosiek. Šetrné k pokožke, bezpečné pre životné prostredie a certifikované environmentálnou značkou.

Zobraziť detail produktu

DETI

Prírodné mydlá na ruky pre deti

pH neutrálna receptúra ​​kombinuje jemné, ale účinné čistiace prostriedky s upokojujúcimi rastlinnými extraktmi, ktoré poskytujú maximálnu ochranu proti suchu a podráždeniu. Starostlivosť YOPE o detskú pokožku je jemná, prirodzená a stopercentne bezpečná. Vieme tiež, že nie je vždy ľahké prinútiť deti, aby si umývali ruky ale prevedenie mydla s pumpičkou so skvelou grafikou a roztomilými ušami ich zaiste presvedčí.

Zobraziť detail produktu

Prírodné sprchové gély pre deti

Naše prírodné sprchové gély sú vyrábané pomocou nesušiacich penotvorných látok v pH neutrálnom zložení. Sú jemné k pokožke, ale odolné voči nečistotám. Komplex aktívnych zložiek na báze rastlín udržuje pokožku hydratovanú. Pridali sme upokojujúce beta-glukany zo švédskeho ovsa pre jemnú a hladkú pokožku. Odporúča sa pre deti od 3 rokov a ľudí v každom veku s citlivou pokožkou.

Zobraziť detail produktu

Ďalšie články